Çarşamba

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI


ÖĞRETİM GÖREVLİSİ


                                           Öğretim Görevlisi Dr. İKBAL BOYACILAR ERBAŞ
                                                               Yapı Anabilim Dalı

09.04.1979 Doğumlu

13 b ile görevlendirme...


ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 



                                                     Ar. Gör. Dr.Hacer MUTLU DANACI
                                                             Bina Bilgisi Anabilim Dalı

1978 Bucak Burdur doğumlu olup İlk, orta ve lise (birincilikle, not ort:95/100) öğrenimini Burdur/Bucak’ta tamamlamıştır.
1993 yılında girdiği İstanbul, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nden mimar olarak 1998’de mezun oldu (not ort:4.11/5). İstanbul’da değişik yıllarda çeşitli, Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama, dekorasyon büroları için çalıştı (Atelye 70, Biberoğlu Ahşap ve Dekorasyon...) aynı zamanda serbest mimarlık yaptı.
2004 yılı Eylül ayında Yıldız Teknik Üniversitesi, Peyzaj Planlama Programında yüksek lisansa başladı.
2004 yılı Şubat ayında başladığı Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Peyzaj Mimarlığı Ana Bilim Dalı’nda, yüksek lisansını tamamladı (not ort:88.12/100).
2005 yılında 5 ay süreyle Erasmus programı kapsamında Belçika Erasmushogeschool-Horteco-Environment and Garden Landscape Architecture’da öğrenim görmüştür.
2005 yılında İstanbul’da, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Alman STO Design işbirliği ile gerçekleştirilen “Yüzey Tasarımında Renk, Doku, Akustik” konulu programa katıldı. 2006 yılında İngiltere Galler’de 2 hafta süreyle Avrupa Birliği Sokrates Yoğun Programlar kapsamında COZIP-Kıyı Alanları Yönetimi Yoğun Programına katıldı.

Akdeniz Üniversitesi ,Ziraat Fakültesi  Peyzaj Mimarlığı Bölümünde  Fen Bilimler Enstitüsüne bağlı olarak doktorasını bitirmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder